Dragă călătorule,

Bine ai venit în Paleokastritsa, destinația ta de vis! Aici, vei trăi experiențe extraordinare și vei descoperi o lume plină de frumusețe și aventură.

În timp ce te plimbi pe plajele noastre însorite, simte nisipul fin sub picioare și bucură-te de apa limpede și răcoritoare. Agios Spiridon te așteaptă cu brațele deschise, oferindu-ți un loc perfect pentru a te relaxa și a te bucura de soare. Paleokastritsa, cu apele sale turcoaz și peisajele spectaculoase, te va fermeca instantaneu. Aici, vei găsi refugiul perfect pentru a te elibera de stresul cotidian și a te conecta cu natura într-un mod aparte.

Rezerva acum pentru a beneficia de reducerile de sezon

Nu rata aventura unei excursii cu barca în jurul peșterilor noastre ascunse. Înconjurate de stânci abrupte și ape cristaline, peșterile noastre te vor duce într-un univers subacvatic fascinant. Ia-ți timp să explorezi fiecare colțișor și să te lași captivat de frumusețea lor.

Dacă ești pasionat de scufundări, Paleokastritsa este locul potrivit pentru tine. În adâncurile mării, vei descoperi o lume subacvatică bogată și plină de viață. Înotă printre recifele de corali colorați și vei avea ocazia să întâlnești creaturi marine uimitoare.

De asemenea, nu uita să faci o drumeție în împrejurimile noastre. Aici vei găsi trasee montane ce te vor purta prin peisaje spectaculoase și sate tradiționale. În timp ce urci pe poteci, vei fi răsplătit cu priveliști panoramice și ocazia de a te conecta cu natura într-un mod profund.

Încheie ziua cu o vizită la fortăreața Angelokastro, unde vei călători înapoi în timp și vei descoperi secretele istoriei noastre. Priveliștea de la înălțimea stâncii te va lăsa fără cuvinte și vei simți cum trecutul nostru îți atinge sufletul.

În Paleokastritsa, te așteaptă o aventură incredibilă și experiențe pe care nu le vei uita niciodată. Așadar, pregătește-te să te lași învăluit de farmecul nostru și să descoperi fiecare colț al acestei destinații magice.

Rezerva acum o super-vacanta în Paleokastritsa – unde visurile devin realitate și amintirile se nasc!

Iată câteva recenzii ale turiștilor despre Paleokastritsa:

“Paleokastritsa este cu adevărat un paradis. Plajele sunt incredibile, cu nisip fin și ape cristaline. Peisajele sunt spectaculoase, iar mănăstirea de pe colină oferă priveliști panoramice uluitoare. Este un loc perfect pentru relaxare și explorare.” – Maria, Italia.

“Am petrecut o săptămână minunată în Paleokastritsa și a fost una dintre cele mai bune vacanțe pe care le-am avut vreodată. Plajele sunt uimitoare, iar excursiile cu barca în peșteri au fost cu adevărat magice. Recomand cu căldură această destinație.” – John, Marea Britanie.

“Paleokastritsa este un loc special. Am fost cucerit de frumusețea naturală a plajelor și de apele lor limpezi. Am avut o experiență minunată scufundându-mă și explorând lumea subacvatică bogată în viață. Cu siguranță voi reveni aici în viitor.” – Sofia, Grecia.

“Paleokastritsa este un adevărat colț de rai. Peisajele sunt incredibile, iar atmosfera relaxată te copleșește. Am petrecut mult timp pe plajă, citind o carte și admirând priveliștea magnifică. Este un loc perfect pentru o evadare de la agitația orașului.” – Thomas, Germania.

“Nu pot să exprim în cuvinte cât de mult mi-a plăcut Paleokastritsa. A fost ca și cum aș fi intrat într-un tablou – plajele cu apele turcoaz, stâncile impunătoare și vegetația luxuriantă mi-au furat inima. Este un loc de poveste pe care îl recomand cu căldură tuturor.” – Anna, Rusia.

Plaje in Paleokastritsa:
 • Agia Triada Beach (gasesti umbrelute, sezlonguri de inchiriat; este si un snack bar si o taverna)
 • Agios Petros Beach (aproape de Manastirea Theotokos, ideala pentru familiile cu copii)
 • Agios Spyridon beach (cea mai mare si cea mai frumoasa plaja din statiune)
 • Alypa Beach (aproape de portul Alipa, linistita si curata)
 • Ampelaki Beach (cea mai retrasa si linistita plaja; aici este si Centrul de diving “Barracuda”)
 • La Grotta beach (vizavi de Paleokastritsa Hotel, se ajunge pe niste scari; apa este destul de rece)
 • Platakia Beach (linistita, cu pietricele; ideala pentru pescuit)
Distanta si durata din Paleokastritsa in alte statiuni din Corfu
 • Bucuresti – Corfu: aproximativ 970  km
 • Kerkyra (Corfu Town – capitala insulei) – Paleokastritsa: aproximativ 20 km (durata 28 minute)
 • Paleokastritsa – Agios Gordios: aproximativ 25 km (durata 33 minute)
 • Paleokastritsa – Sidari: aproximativ 23 km (durata 35 minute)
 • Paleokastritsa – Ipsos: aproximativ 17 km (durata 28 minute)
 • Paleokastritsa – Lefkimi: aproximativ 60 km (durata 90 minute)
 • Paleokastritsa – Kavos: aproximativ 63 km (durata 95 minute)
 • Paleokastritsa – Moraitika: aproximativ 40 km (durata 50 minute)
Palaiokastritsa, Corfu, Grecia
BeforePost: Paleokastritsa, destinația ta de vis!After